Joyce heeft van november 2016 t/m maart 2017 bij ons gewerkt i.v.m. een open vacature binnen onze organisatie. Voor ons was dit de ideale oplossing; Joyce paste goed in ons team en door haar ervaring direct inzetbaar gebleken. Daarnaast is Joyce zeer flexibel en heeft altijd meegedacht in het belang van het bedrijf. Als de mogelijkheid zich voordoet, zullen wij niet aarzelen haar weer in te huren.

logo-degrootNa ruim 10 jaar geleden te zijn begonnen met mijn eigen Hoveniersbedrijf werd het hoog tijd voor structuur in de administratie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf met een breed dienstenpakket, complexe opdrachten en meerdere mensen en onderaannemers. De administratieve- en binnendienst werkzaamheden namen ook toe en werden steeds uitgebreider. Tot voor kort heb ik dit altijd zelf gedaan, maar ongeveer anderhalf jaar geleden werd het hoog tijd dat hierin iets ging veranderen.

De wijze waarop ik zelf de administratie deed was niet mee gegroeid met het bedrijf en het groeide boven mijn spreekwoordelijke hoofd uit. ik ben niet voor niets een Hoveniersbedrijf begonnen (ieder zijn vak).

Tijdens een afspraak met DBA  heb ik  uitgelegd hoe het reilt en zeilt binnen het bedrijf en gevraagd of de mensen van DBA hierin iets voor mij konden betekenen. In dit gesprek heb ik duidelijk aangegeven dat ik buiten het overnemen van basis administratieve werkzaamheden wel iemand zoek met eigen inzicht en initiatief om bestaande dingen op te pakken, te vereenvoudigen en efficiënter te kunnen uitvoeren. Nu na enige tijd aan elkaar gewend te zijn is er hier op kantoor een hoop veranderd en dan met name in structuur en overzicht, dit geeft mij veel rust en ruimte om weer met de dingen bezig te zijn waarom ik destijds zelfstandig ondernemer ben geworden!

Ik ben dan ook zeer tevreden over wat de samenwerking met DBA het bedrijf tot nu toe heeft gebracht en zeer hoopvol over de toekomst

REFERENTIE-KEYTOE

Meedenken en meehelpen

Joyce is een grote hulp binnen Keytoe. Ze zorgt niet alleen voor een vlekkeloze afhandeling van onze administratie, maar ze denkt ook met ons mee. Zo worden onze processen nog beter.

Sabien Realistische Schilderkunst

Professionele Inzet

Als zelfstandig ondernemer zat het administratieve gedeelte mijn creatieve kwaliteiten altijd ontzettend in de weg, maar dat is nu (in de vertrouwde handen) van ‘de Baan’!! Dankzij haar professionele inzet, complete informatievoorziening en aangebrachte structuur heb ik veel vertrouwen in onze samenwerking en dus in de toekomst.

Ook dit jaar weer optimaal van de service van DBA gebruik kunnen maken! Een duidelijk en overzichtelijk bedrijf waar je weet waar je aan toe bent. De samenwerking is altijd goed, ze zien altijd waar ze je iets extra’s kunnen aanbieden!

referentie zij en blij

Onze administratie wordt verzorgd door Joyce de Baan van DBA Administratie & Organisatie. Echt een super georganiseerde, gestructureerde, punctuele vrouw die wij zeker kunnen aanbevelen!

Ontzorging

Als creatieve ZZP’er is administratie niet mijn sterkste kant. De Baan Administratie heeft mijn chaotische administratie doeltreffend en snel georganiseerd. Het meedenken en bieden van oplossingen heeft mij erg geholpen. De manier waarop gaf mij een vertrouwd gevoel.

Referentie Kalisvaart

Haar bijdrage aan het resultaat van het bedrijf is van groot belang, ze vormt een brug tussen de binnen- en buitendienst.
Joyce toont altijd initiatief en elk uur is goed besteed. Ze weet alle taken goed te plannen en behoudt overzicht.

Ik heb in het verleden zeer succesvol, prettig en als team samen gewerkt met Joyce. Mede door haar enorme know-how, inzet en ondersteuning zijn er bijzonder goede resultaten behaalt. Indien u versterking voor uw bedrijf zoekt, zoek niet verder, dit is echt een topper!

Albèr Tetteroo, Vestigings Manager at Andrews Sykes
Joyce is een zeer professionele, gedisciplineerde en gedreven medewerker Ik denk dat Joyce het in zich heeft om haar opdrachtgever(s) volledig te ontzorgen en ondersteuning te bieden. Joyce is in staat om mee te denken in oplossingen op een hoog niveau. Joyce heeft mij nooit teleurgesteld en is altijd accuraat en volgens planning de afspraken nagekomen.
Marco Stekelbos, Directeur - Verkaart Groep Middennoord BV en Elektrotechniek BV
Joyce is een kritische, accurate medewerker die meer is dan alleen een assistente. Zij is in staat om naast aan haar gedelegeerde taken ook andere personen, zowel intern als extern, aan te sturen. Joyce houdt van duidelijkheid, als dat er niet is, gaat zij die halen. Zij is prima in staat zelfstandig beslissingen te nemen en laat geen zaken aan het toeval over.
Marco Breman, Lead Engineer at Verkaart Groep
Joyce is een zeer positief ingestelde, betrouwbare en zeer gestructureerde medewerker Ze is zeer gedreven, betrokken (‘hart voor de zaak’) en staat voor haar werk. Zowel administratief als financieel ondersteund ze de opdrachtgever zeer accuraat. Ze signaleert knelpunten die ze vervolgens ook zelf oplost.
Sander van der Weg, Manager Techniek at Sodexo