Afscheid KeytoeNa een jaar geweldig presteren gaat Joyce Keytoe verlaten. Waarom Joyce bij ons kwam, wat ze deed en waarom wij blij met elkaar zijn schrijft Joyce hier zelf:

Het was september 2013 toen ik besloot om de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Een stap die voelde als logisch, maar die natuurlijk ook allerlei twijfels en onzekerheden met zich meebracht. Ongeacht deze twijfels en onzekerheden was ik vastbesloten in 2014 te starten. De 1e stap was tegen vrienden en kennissen vertellen wat ik ging doen.

De 2e stap was een e-mail rond sturen om mensen uit mijn directe omgeving te laten weten wat mijn plan was voor 2014. Twee weken na het versturen van deze e-mail gebeurde er iets wat ik niet had verwacht.

 

“BAKKIE KOFFIE?”

“Misschien kunnen/willen we gebruik maken van jouw diensten op administratief vlak. Lijkt het je leuk om eens een bakkie koffie te doen bij ons?”. Nog voordat ik officieel mijn bedrijf was gestart, kreeg ik deze e-mail van Cedric en een paar dagen later zat ik bij hem en Patrick op de bank voor een kennismakingsgesprek. Een aantal weken later begon ik met mijn onderneming en bij mijn eerste opdrachtgever…. Keytoe.

Keytoe was het voorbeeld van wat ik wilde doen met mijn onderneming voor andere ondernemers. Ik haalde de druk van de ketel en creëerde ruimte, zodat de founders van Keytoe zich weer konden richten op het werk wat ze echt wilden doen. Er kwam een gevoel van rust omdat ik er was en het administratieve deel werd geregeld. Inmiddels is Keytoe gegroeid en dus is het tijd om los te laten.

MOOI

Hoe mooi is het mee te lopen na de start, het bedrijf te zien groeien en ontwikkelen en dat je dan het stokje mag overdragen als het moment daar is.

Vanaf januari 2015 ga ik nieuwe opdrachtgevers blij maken met mijn structuur en zorg en zal Hetty mijn werk binnen Keytoe overnemen. Via deze weg wil ik Cedric & Patrick bedanken voor het vertrouwen! Jullie waren mijn eerste officiële opdrachtgever en dat voelt toch bijzonder. Sem bedankt voor al die lekkere kopjes koffie, ik kom er af en toe zeker even één halen, Wiebe bedankt voor je creatieve ideeën, hopelijk mag ik er zo nu en dan nog een beroep op doen! Lennard blijf knallen met de structuur en Jorn succes met alle plannen en input. Jammer dat wij maar zo kort hebben kunnen samenwerken and last but not least, Sam bedankt voor je vrolijke noten!

Keytoe succes met alles wat komen gaat en aangezien afscheid nemen niet bestaat, zeg ik tot ziens!

AFSLUITEND

Wij (Patrick en Cedric) hebben als afscheidskado schitterende Rayban’s gekregen en kijk mij shinen. Thanks lieve Joyce. Voor altijd fan van jou.

Afscheid Keytoe